Header

Del në ankand veshja e DiCaprio-s në ‘Titanic”

Leonardo DiCaprio është pa dyshim një nga yjet më të komentuar të Hollywood-it.

Ai mbahet mend kryesisht për rolin kryesor në filmin e “Titanic”. Personazhi i Leonardo DiCaprio-s në ‘Titanic” është pëlqyer mjaft nga adhuruesit e filmit.

Kostumi që Leo kishte veshur do të dalë në anand muajin e ardhshëm, ku parashihet të ketë çmimin 115,000 deri në 230,000 dollarë, transmeton Indeksonline.

Veshjet janë me etiketa që shkruhet “MR.LEONARDO DICAPRIO” dhe data “GUSHT ‘96”.

Ankandi është planifikuar për datat 9 deri më 12 nëntor në Londër.

Leonardo DiCaprio's 'Titanic' Costume Could Fetch Up to $250K at Auction

You may also like ...