Header

Del në ankand veshja e Britney Spears

Një bluzë e Britney Spears e veshur dikur në “The X Factor” ka dalë në ankand.

Goldin Auctions renditi pjesën e sipërme të Sheri Bodell nga episodi i 8 nëntorit 2012, i serisë së konkursit të këngës Fox të premten si pjesë e ankandit të tij Pop Culture Elite. Këngëtarja e “Baby One More Time” e ka veshur në vitin 2012.

Ndërsa oferta fillon me një çmim modest prej 500 dollarësh, bluza mund të arrijë pesë shifra; koleksionisti Carlo De Santis e vlerësoi për 20,000 deri në 25,000 dollarë.

“Në të vërtetë ishte një fustan,” shpjegoi ai në shfaqjen e Netflix “King of Collectibles: The Goldin Touch” vitin e kaluar. Spears e preu atë, e bëri bluzë dhe e kombinoi me xhinse.

Këngëtarja “Toxic”, e cila nuk është përfshirë në ankand, ishte gjyqtare në sezonin 2 të edicionit amerikan të “The X Factor” së bashku me Simon Cowell, L.A. Reid dhe Demi Lovato.

Princesha e Pop-it, 42 vjeç, ndau në kujtimet e saj të vitit 2023, “Woman in me”, se ajo “absolutisht e urrente” punën në shfaqje, pasi  ishte ende nën një kujdestari në atë kohë. “Jam detyruar të bëj gjëra që nuk doja t’i bëja dhe jam poshtërua”, ka shkruar ajo.

Britney Spears' X Factor Looks, 49% OFF | alexschieberle.de

 

Britney Spears 'X Factor' top up for auction, could fetch $25K

 

You may also like ...