Header

Dalja e parë e Mbretit Karl, çifti mbretëror përshëndet turmat nga ballkoni i Pallatit Buckingham

Mbreti Karl dhe Mbretëresha Kamila kanë përshëndetur nga ballkoni turmat që ishin mbledhur përpara pallatit Buckingam. Princi dhe Princesha e Uellsit dhe fëmijët e tyre janë gjithashtu në ballkon, së bashku me Dukën e Edinburgut dhe familjen e tij.

Live: Live updates | King Charles III's coronation | The Seattle Times

Ata do të shohin gjithashtu një moment të shkurtër nga momenti i “flypast”, i cili është ndryshuar për shkak të motit.

Siç theksuam më parë, shfaqja me helikopterë mbi Pallatin Buckingham për të festuar kurorëzimin e Mbretit Charles III ka ndryshuar afatin kohor për shkak të motit të keq në Londër.

Ai tani do të përbëhet vetëm nga helikopterë dhe shigjeta të kuqe për shkak të kushteve të këqija të motit.

Ndërkohë të gjitha vendet përreth Pallatit Buckingham janë të mbushura me karroca dhe flamuj që valëviten. Miliona njerëz po ndjekin procesionin pavarësisht motit të keq.

You may also like ...