Header

Arsyeja pse Kate Middleton zbuloi se vuante nga kanceri përmes një video dhe jo me një njoftim

Kate Middleton vendosi të ndajë betejën e saj me kancerin me botën përmes një videoje që u bë shumë shpejt virale.

Sipas një shoqeje të ngushtë, Kate Middleton e ka shkruar vetë deklaratën e saj dhe në një periudhë shumë të shkurtër kohore me qëllimin përfundimtar “të qetësojë thashethemet dhe spekulimet për shëndetin” se e vërteta është se ato shfaqeshin çdo ditë.

“Nuk ishte në të vërtetë për dramën e javëve të fundit. Ajo ndjeu se duhej ta bënte për shkak të asaj që ishte. Ajo e di që është personazh publik dhe ka përgjegjësi. Ishte ajo që shkruante çdo fjalë dhe e bëri shumë shpejt”, tha shoqja e saj për Sunday Times.

Madje ishte dëshira e saj të fliste përmes një videoje në vend që të dërgonte një njoftim të thjeshtë pasi kjo ishte një mënyrë më qetësuese për të përcjellë lajmin tronditës për shëndetin e saj, duke hedhur poshtë të gjitha teoritë e konspiracionit.

Që kur videoja u ngarkua në internet, si Princesha e Uellsit, ashtu edhe bashkëshorti i saj, Princi i Kurorës William, janë “mbytur” nga mesazhet e mbështetjes që kanë marrë.

“Princi dhe Princesha janë prekur shumë nga mesazhet dashamirëse nga njerëzit në Mbretërinë e Bashkuar, në të gjithë Commonwealth dhe në mbarë botën në lidhje me mesazhin e Lartësisë së Saj Mbretërore”, tha shoqja e saj.

Dhe më pas shtoi: “Ata janë jashtëzakonisht të prekur nga ngrohtësia dhe mbështetja e botës dhe janë mirënjohës për mirëkuptimin e kërkesës së tyre për privatësi gjatë kësaj kohe”.

You may also like ...