Header

“Barbie” mposht “Oppenheimer” në premierat botërore

Ne të gjithë po jetojmë në një botë “Barbie”, sipas shifrave më të fundit të biletave, që tregojnë se qëndrimi i Greta Gerwig në ekranin e madh ndaj ikonës Mattel nuk ka mposhtur vetëm pamjet paraprake të filmave veror, por të gjithë filmat e këtij viti.

Warner Bros konfirmoi se filmi i drejtuar nga gjysma e ngjarjes së ashtuquajtur “Barbenheimer” që tregon hapjen e njëkohshme të “Oppenheimer” të Christopher Nolan-it, fitoi 22,3 milionë dollarë në pemierë duke shënuar më të lartat e vitit deri më sot, raporton ”Deadline”.

Ndërkohë, “Oppenheimer” i mbushur me yje të ”Universal”-it, i cili gërmon në origjinën e bombës atomike, thuhet se arriti në 10,5 milionë dollarë.

“Barbie” ka qenë ndër tre hitet më të pritura të sezonit, me “Mission Impossible – Dead Reckoning: Pjesa I” që do të publikohej një javë më parë dhe “Indiana Jones and the Dial of Destiny” që do të dilte më 30 qershor.

Para grevës së skenaristëve në SHBA, “Barbie” pati gjithashtu një nga turnetë më të njohura të shtypit të vitit – me Robbie, 33 vjeç, duke veshur veshje të frymëzuara nga modele të veçanta të kukullave.

 

You may also like ...