Header

Alketa do të këndojë edhe në Sanremo

Pak para Konferencës për shtyp që u mbajt për natën e sotme të Sanremos ku do prezantojë Alketa Vejsiu dhe Georgina Rodriguez, prezantuesja shqiptare zbuloi se edhe do këndojë.

Bashkë me të në Itali janë edhe Orinda Huta dhe Drini Zeqo, për programet e tyre respektive, për “Jo vetëm modë” dhe “Opinion”. Dhe ishte pikërisht Drini ai që zbuloi në rrjete sociale këtë detaj.

Ende nuk dihet për cilën këngë bëhet fjalë, por do ta mësojmë në mbrëmje, kur Alketa të realizojë ëndrrën e saj dhe për herë të parë gjithë shqiptarët të shikojnë një prezantuese shqiptare në skenën e famshme italiane.

You may also like ...