Header

filmshqip.al, platforma më e re video-on-demand në Shqipëri

filmshqip.al është platforma më e re dhe e para në llojin e saj video-on-demand në vendin tonë. Duke marrë parasysh kohën e vështirë në të cilën po kalojmë, me mbylljen e gjithçkaje, përfshirë këtu edhe kinematë, kjo platformë sjell në kopjuterat tuaj, pa patur nevojë fare të dilni nga shtëpia, produksionet shqiptare.
flimshqip.al do të jetë një databaze e të gjitha prodhimeve që flasin shqip duke patur si qëllim promovimin e artit vendas.
Kjo kinema e madhe online, do të aksesohet kundrejt pagesës dhe për momentin në brendësinë e saj, do të gjeni dy filmat e Ermal Mamaqit, “2 gisht mjaltë” dhe “I love Tropoja”.

View this post on Instagram

#online #cinema #stayhome #shikongashtepia

A post shared by ? ? ? ? ????? * ?? * ??? (@cityradioalbania) on

You may also like ...