Header

Ekipi i Kate Middleton reagon ndaj spekulimeve pas operacionit

Ekipi i Kate Middleton po flet në dritën e teorive konspirative që qarkullojnë rreth vendndodhjes së Princeshës së Uellsit pas operacionit të saj abdominal në janar.

“Kensington Palace e bëri të qartë në janar afatet kohore të rikuperimit të princeshës dhe ne do të jepnim vetëm përditësime të rëndësishme”, thotë përfaqësuesi i saj ekskluzivisht për Page Six. “Ky udhëzim qëndron.” Ai përsërit se Middleton, 42 vjeç, “po ecën mirë”.

Ndërsa Middleton vazhdon të shërohet, Princi William ka rifilluar detyrat e tij publike, por ngjalli shqetësim edhe një herë kur u largua nga një fejesë mbretërore të martën për “arsye personale” të pazbuluara. Pallati, megjithatë, përsëriti në atë kohë se princesha “po shkonte mirë”.

Kate nuk është parë që nga dita e Krishtlindjeve dhe spekulimet janë nxitur akoma më shumë duke filluar nga operacioni plastik deri te të qenit në koma. Në kohën e operacionit të saj, Kensington Palace konfirmoi se nëna e tre fëmijëve do të qëndronte e shtruar në spital deri në dy javë dhe nuk do të rifillonte detyrat publike deri rreth Pashkëve.

You may also like ...