Header

20 vite në skenë, Alban Skënderaj na premtoi një koncert-recital

Alban Skënderaj numëron 20 vjet karrierë dhe sigurisht siç i ka hije një përvjetori të tillë do të vijë me një koncert-recital.

Lajmin e ka dhënë vetë Albani përmes një publikimi në “Instagram” teksa ka zbuluar detaje nga koncerti i tij i ardhshëm.

Krah posterit zyrtar Albani njofton se do të mbajë një koncert në stadiumin “Air Albania”, me datë 6 qershor, që do të titullohet “Motiv i jetës time” dhe që përshkruan jo vetëm një nga hitet e tij më të mëdha, jo vetëm 20 vitet në skenë, por edhe gjithë rrugëtimin në muzikë.

Alban Skënderaj ka realizuar një koncert recital më parë por këtë herë do të realizojë një koncert me përmasa akoma më të mëdha dhe neve s’na mbetet veçse të presim.

20 vite në skenë, Alban Skënderaj na premtoi një

You may also like ...