Header

Zakoni i preferuar i Kate Middleton që Princi William nuk e duron dot

Hobi, zakonet dhe talentet e anëtarëve të familjes mbretërore britanike janë bërë të njohura përmes rrëfimeve të tyre të vogla. Ajo që ne zakonisht nuk dimë është se çfarë mendojnë të tjerët për ta. Për shembull, Princi William nuk mund të durojë një nga zakonet e preferuara të Kate Middleton.

Princesha e Uellsit, si shumë prej mbretërve britanikë, i pëlqen sportet. Ajo është njohur me ta që në moshë shumë të vogël. Duke folur në podcastin e mirë, ajo tha:

“Prindërit e mi gjithmonë na inkurajonin të bënim aktivitete fizike dhe sportive dhe ata gjithmonë na inkurajonin të bënim sporte ekipore dhe të provonim gjëra”.

Kur bëhet fjalë për notin, nuk ka të bëjë vetëm me relaksimin në një pishinë të ngrohtë. Princesha 41-vjeçare ka pranuar në intervistën e saj se është adhuruese e notit në ujë të ftohtë. Gjë që sigurisht bashkëshorti i saj mendon se është “e çmendur”.

“Të notosh në ujë të ftohtë, sa më i ftohtë aq më mirë”, ka shpjeguar Kate Middleton. “Më pëlqen shumë. Aq shumë sa kur William thotë “Ti je e çmendur” dhe është errësirë ??dhe bie shi. Unë do të shkoj të kërkoj ujë të ftohtë. Më pëlqen.”/

You may also like ...