Header

Vazhdojnë kritikat për “Sirenën e vogël”, pjesë e kastit një yll pornoje

”The Little Mermaid ” vazhdon të shkaktojë polemika dhe kritikat këtë herë janë për shkak të përfshirjes së një ylli pornoje në kast. Në fillim kritikat ishin për përzgjedhjen e aktores me ngjyrë në rolin kryesor Halle Bailey, pasi sirena në filmin vizatimor të vitit 1998 ishte e bardhë dhe flokëkuqe.

Tashmë një tjetër polemikë ka lindur me aktorin Stefano Tomadini. Aktori në fjalë ka një të kaluar në filmat për të rritur.

Ai arriti të tërhiqte vëmendjen e drejtuesve, të cilët kërkonin “model me tipare tërheqëse mashkullore” dhe ja dhanë mundësinë Stefanos, pa dijeni për përfshirjen e tij në industrinë e pornografisë.

Disney u përball me reagime të shumta për këtë zgjedhje të aktorit, veçanërisht pasi “Sirena e Vogël” është një film që synon kryesisht fëmijët.

Disney ende nuk ka bërë ndonjë deklaratë apo koment në lidhje me të kaluarën e Stefano Tomadinit.

 

You may also like ...