Header

Tom Holland: Nuk jam fans i Hollywood-it

Tom Holland nuk e do Hollywood-in.

Ylli i “Spider-Man: No Way Home” pranoi se industria e argëtimit nuk është për të pavarësisht dashurisë së tij të pavdekshme për filmin.

“Shiko, unë jam vërtet një adhurues i filmave, por vërtet nuk më pëlqen Hollywood-i, nuk është për mua”, tha aktori britanik në podkastin “On Purpose” të Jay Shetty. “Biznesi me të vërtetë më frikëson. E kuptoj që jam pjesë e atij biznesi dhe më pëlqen lloji i ndërveprimeve të mia me të.”

Holland vazhdoi, “Por, unë jam gjithmonë në kërkim të mënyrave për ta hequr veten nga ajo, për të jetuar një jetë sa më normale të jetë e mundur. Sot, bërja e këtij podcast është një gjë shumë e rrallë për mua”, duke vënë në dukje se platforma e Shetty-t ndihej si një “hapësirë e sigurt” për të.

Holland tha se disa nga miqtë e tij kanë “humbur” në industrinë e argëtimit dhe kanë frikë se e njëjta gjë do t’i ndodhte atij.

“Padyshim që mendoj se ka qenë një mendim i vazhdueshëm, i cili është të mos e humbisni veten”, tha Holland.

“Kam parë kaq shumë njerëz të vijnë para meje dhe të humbasin veten, dhe kam pasur miq me të cilët jam rritur që nuk janë më miqtë e mi, sepse e kanë humbur veten në këtë biznes.

Unë jam me të vërtetë i prirur të fokusohem në atë që më bën të lumtur, që është familja ime, janë miqtë e mi. Është zdrukthtaria ime, golfi im, bamirësia që drejton nëna ime,” vazhdoi ai.

“Pikërisht, këto janë gjërat që më bëjnë vërtet të lumtur dhe këto janë gjërat që duhet të mbroj.”

You may also like ...