Header

Theu rekordin në Spotify, Kaney West rrëzon nga froni Taylor Swift

Kanye West dhe Taylor Swift kanë një histori interesante së bashku si rivalë muzikorë, një histori që pati një kthesë interesante të komplotit menjëherë pas Super Bowl të së dielës së kaluar.

Menjëherë pasi u bë e ditur se ylli i pop- it kërkoi që reperi të largohej nga vendi që kishte zgjedhur për t’u ulur përballë saj në Super Bowl, Ye bëri një postim.

Nëpërmjet Instagramit, ai postoi një pamje të një zhvillimi të fundit në platformën e njohur të transmetimit muzikor, Spotify, e cila tregon se reperi ka kaluar në krye, duke lënë në vendin e dytë “armiken e tij” të përjetshme, Taylor Swift.

Që nga e diela e kaluar, Kanye West u bë artisti numër 1 i Spotify pasi e rrëzoi Taylor Swift nga vendi i parë.

Por çfarë ndodhi në Super Bowl? Ish-ylli i NFL-së, Brandon Marshall, pretendon se Taylor Swift i kërkoi Kanye West të hiqej nga Super Bowl  pasi zbuloi se reperi kishte blerë karrigen ulëse pikërisht para suitës së saj. Marshall e bëri zbulimin në podcast-in “Paper Route” megjithatë nuk ka asnjë provë që pretendimet e ish-sportit janë të sakta.

Kanye West takes aim at Taylor Swift on social media

You may also like ...