Header

The Game, tatuazh në nder të Kobe Bryant

Aksidenti i tmerrshëm i 26 janarit që i mori jetën legjendës së basketbollit Kobe Bryant, vajzës së tij dhe 7 personave të tjerë do mbetet mend gjatë në memorien e të gjithëve. Mirëpo ata që po e vuajnë më shumë janë familjarët dhe miqtë.

Së fundmi reperi The Game ka vendosur të kujtojë përgjithmonë Kobe, duke bërë një tatuazh domethënës në fytyrën e tij. Ai ka gdhendur numrin 8 të bluzës së Kobe Bryant, të cilin ai e ka mbajtur në fillimet e karrierës.

Padyshim që ky gjest mbetet për t’u vlerësuar.

You may also like ...