Header

Mozzik i thotë ‘mirupafshim’ Loredanës!

Mozzik zgjodhi ditën e të dashuruarve për t’i thënë një herë e mirë “mirupafshim” dashurisë së tij të vjetër.

Projekti i tij muzikor është në gjermanisht dhe mban titullin “Auf Wiedersehen’”, “Mirupafshim” në shqip.

Klipi i këngës ngjan me një film dhe është plot 5 minuta ndërsa në fund ai këndon edhe disa fjalë shqip.

Kur të gjithë prisnim një lajm të mirë këtë Shën Valentin, Mozzik paska patur plane të tjera.

You may also like ...