Header

Spotify shpall 29 shtatorin si “Dita e Shakirës”

Pas një performance të mrekullueshme në MTV Video Music Awards, Shakira ka arritur me shpejtësi një  sukses të jashtëzakonshëm.

Pasi fansat nga Kolumbia, Meksika, Kili, Argjentina dhe më shumë morën një hashtag me idenë e përkujtimit të Shakirës në një datë të veçantë, Spotify ka shpallur Ditën e Shakirës, një festë që do të mbahet më 29 shtator.

Duke reaguar në disa vende të Amerikës Latine, duke përfshirë Kolumbinë, Meksikën, Kilin dhe Argjentinën, #ShakiraDeservesADay tani ka lulëzuar në një realitet të prekshëm,” lexohet në blogun “For the Record” të Spotify.

Ata shpjeguan gjithashtu se data ka një rëndësi të veçantë për Shakirën dhe fansat e saj, duke qenë 25-vjetori i publikimit të “Donde Estan Los Ladrones”, rekordi që e çoi karrierën e saj drejt famës në Amerikën Latine.

You may also like ...