Header

Spice Girls do të ribashkohen pas 11 vitesh, Victoria Beckham bie më në fund dakord

Duket se grupi i famshëm Spice Girls, më shumë i njohur si Spices, do të jenë sërish bashkë për një projekt, sepse Mel B e ka konfirmuar për The Sun.

Ky do të jetë takimi i tyre i parë në 11 vitet e fundit, që nga performanca e tyre ikonë në ceremoninë e mbylljes së Lojërave Olimpike në Londër në vitin 2012.

Victoria Beckham nuk donte të bashkohej me yjet e saj në turneun e tyre në Mbretërinë e Bashkuar në vitin 2019, duke thënë në atë kohë se ajo ishte shumë e zënë me markën e saj të veshjeve.

Por Mel tani thotë se Victoria ka pranuar të marrë sërish mikrofonin.

“Teoria ime është se nëse e bëj atë mjaft herë, diçka do të ndodhë. Ne planifikojmë të bëjmë një deklaratë publike. Çfarë është në lojë, nuk mund të them tani, sepse ne jemi vetëm duke finalizuar marrëveshjet përfundimtare se çfarë do të bëjmë së bashku Gjithçka që mund të them është se do të jetë diçka që fansat me të vërtetë do ta duan”, thotë Mel B.

Kur u pyet se si Viktoria u bind të kthehej, ajo tha: “Nuk është çështje ta bindësh”. Dua të them, ne kemi qenë gjithmonë në kontakt disi. Nuk është se ne nuk flasim. Kemi një bisedë në grup në WhatsApp”.

Mel thotë se Victoria ka qenë shumë e zënë me linjën e saj të modës vitet e fundit dhe ka qenë mbështetëse për bashkëshortin e saj David Beckham dhe karrierën e tij.

Sigurisht, thotë ai, ka edhe detyrime sa i përket fëmijëve. “Është vetëm një çështje për të gjetur kohën e duhur”, thotë Mel.

Edhe pse Mel nuk ka dashur të zbulojë ende detaje, mediat britanike spekulojnë se bëhet fjalë për një koncert në Glastonbury.

You may also like ...