Header

Sa para ka fituar Matthew Perry gjatë gjithë karrierës së tij?

Të shtunën në mbrëmje trupi i Matthew Perry, aktori ikonë i serialit “Friends”, në të cilin ai luante Chandler Bing, u gjet i vdekur. Pavarësisht jetës së tij si interpretues, ai ka shkëlqyer edhe në fusha të tjera, si koha kur ishte një tenist i ri premtues ose magjia e tij si skenarist. Megjithatë, jeta e tij kishte edhe anë negative, si beteja e tij me varësinë nga droga.

“Friends” ka qenë një nga serialet më të ndjekur dhe më të suksesshëm në historinë e televizionit. Dhe falë suksesit të tij, yjet Jennifer Aniston, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt Le Blanc dhe vetë Matthew Perry, grumbulluan secili një pasuri prej më shumë se 85 milionë euro.

Prodhimet më të mëdha prodhojnë fitime të mëdha dhe “Friends” nuk kishte si të ishte ndryshe. Ishte një nga serialet më të ndjekur dhe secili prej tyre i bëri shumë para për çdo episod.

Nga sezoni i shtatë dhe i tetë e tutje, çdo aktor kryesor fitoi 756,240 euro për episod, dhe në të nëntën dhe të dhjetën, dy të fundit, pothuajse një milion euro për episod ishte paga e tyre, sipas të dhënave të Celebrity Net Worth.

Edhe pse pjesa më e madhe e pasurisë që aktori mori ishte falë “Friends”, ai mori pjesë në seriale të tjera të shkëlqyera që ishin shumë të suksesshme, si “Boys Will Be Boys” (1987-1988), Growing Pains (1989), “Sydney” (1990) , ‘Home Free’ (1993), ‘Studio 60 on the Sunset Strip’ (2006-2007), ‘Mr. Sunshine (2011), “Go On” (2012-2013) dhe “The Odd Couple” (2015-2017), ndër shumë të tjera.

You may also like ...