Header

Princi Harry dhe Meghan ndërpresin lidhjet me median

Princi Harry dhe gruaja e tij, Meghan, kanë marrë vendim për të ndërprerë lidhjet me disa nga tabloidet më të mëdha të Britanisë, duke thënë se do të miratojnë një politikë “angazhimi zero” me to. Duka dhe Dukesha e Sussex, të cilët hoqën dorë nga titujt e tyre mbretërorë në fund të muajit të kaluar, i dërguan një letër The Sun, Daily Mail, Daily Express dhe Daily Mirror të dielën në mbrëmje, duke detajuar politikën e tyre të re.

“Kjo politikë nuk ka të bëjë me shmangien e kritikave. Nuk ka të bëjë me mbylljen e bisedës publike ose censurimin e raportimeve të sakta,” u shprehen për “Financial Times” përfaqësuesit e çiftit.

“Media ka çdo të drejtë të raportojë dhe me të vërtetë të ketë një mendim për Dukën dhe Dukeshën e Sussex, të mirë apo të keq. Por ai nuk mund të bazohet në një gënjeshtër”, sqarohet më tej,

Sipas “Financial Times” ata nuk do të “ofrojnë më shumë si monedhë për një të rritur klikimet e këtyre tabloidëve.

Në bazë të politikës së re të çiftit, tabloidët do të ndalohen të marrin azhornime dhe fotografi nga çifti, dhe gjithashtu mund të bllokohen nga pjesëmarrja në ngjarjet e tyre në media.

You may also like ...