Header

“Plas” prapë mes Kejvinës dhe Luizit

Kejvina Kthella nga ana e saj duket se ka akoma pakënaqësi ndaj Luiz Ejllit.

Ndonëse u mundua shumë ta “zhbënte” veprimin e saj brenda “BBV”, lëvizja e saj e fundit tregon se diçka nuk është në rregull.

Modelja e ka hequr nga lista e personave që ndjek këngëtarin. Ndërsa ky i fundit jo. Pra Kejvina nuk e ndjek Luizin, ndërsa ai po. Çfarë ka ndodhur mes tyre?

Mos ndoshta Ejlli e ndjek akoma, se nuk e ka kuptuar që Kthella e ka hequr? Këto pyetje mbetet pa përgjigje akoma.

Mbetet për t’u parë, thuhet në të tilla raste.

You may also like ...