Header

Përfaqësuesi i OBSH: Ecuria shumë mirë në Shqipëri

Raul Gonzales, përfaqësuesi i Organizatës Botërore të Shëndetësisë në Shqipëri, në një intervistë për Tv Klan, është shprehur se Shqipëria është në një situatë të mirë dhe këtë e tregojnë shifrat e pandemisë. Po ashtu ai ka hedhur poshtë fjalët se Shqipëria ka vdekshmërinë më të lartë në vendet e rajonit.

Përsa i përket testeve, Gonzales është shprehur se duhet të testohen vetëm rastet e dyshuara. Po ashtu për zërat se virusi ka mbërritur që në Janar në vendin tonë, ai thotë se kjo nuk do të mësohet asnjëherë pasi nuk i kanë këto të dhëna dhe nuk do t’i kenë kurrë.

You may also like ...