Header

Billie Eilish sulmon Taylor Swift: Sa zhgënjyese!

Billie Eilish diskutoi së fundmi se si ajo ka nxitur për qëndrueshmëri gjatë gjithë karrierës së saj me Billboard dhe thirri artistët që përdorin teknika të kota dhe joefikase për të paketuar dhe shpërndarë albume fizike dhe disqe vinyl.

“Ne jetojmë në këtë ditë dhe epokë ku, për disa arsye, është shumë e rëndësishme për disa artistë të bëjnë të gjitha llojet e vinylave dhe paketimeve të ndryshme … gjë që rrit shitjet dhe rrit numrat dhe u merr atyre më shumë para”, tha ajo.

“Unë as nuk mund t’ju shpreh se sa e kotë është. Më duket shumë zhgënjyese si dikush që përpiqem për të qenë e qëndrueshme dhe të bëj më të mirën që mundem dhe të përpiqem të përfshij të gjithë në ekipin tim për të qenë të qëndrueshëm”, vazhdoi Billie.

“Është kaq e kotë dhe është irrituese për mua që jemi ende në një pikë ku ju kujdeseni aq shumë për numrat tuaj dhe kujdeseni kaq shumë për të fituar para dhe të gjithë artistët tuaj të preferuar e bëjnë këtë gjë”.

You may also like ...