Header

Për shkak të veshjes, Bianca Censori rrezikon burgun!

Partnerja e Kanye West, Bianca Censori mund të përballet me burg ose një gjobë prej 15,000 euro pasi theu ligjin e ekzibicionitizmit (shfaqja në publik duke ekspozuar pjesët intime) në Paris.

Të martën, arkitektja 29-vjeçare, veshi veshjen e saj më ekstravagante deri më sot në publik, teksa kishte veshur një palë geta të padukshme, pa të brendshme.

Kjo veshje mund t’i shkaktojë telashe Biancës me zyrtarët francezë.

Neni 222-32 i kodit të ri penal përcakton: “Shfaqja e qëllimshme seksuale në sy të të tjerëve në një vend të aksesueshëm për vështrimin publik dënohet me një vit burg dhe një gjobë prej njëqind mijë frangash.

Kjo nuk është hera e parë që Bianca rrezikon një përplasje me ligjin për shkak të veprimeve të saj, jo të zakonta.

Vitin e kaluar, Bianca rrezikoi një gjobë prej 10,000 eurosh dhe burgim gjatë udhëtimit të çiftit në Itali, ku ajo kishte shëtitur ‘praktikisht e zhveshur’ në kombin evropian.

 

Bianca Censori Shows Up With No Underwear In Paris, Faces Legal Action |  Bored Panda
Bianca Censori goes commando in tights and wild fur jacket at Paris Fashion  Week with Kanye West
Bianca Censori goes commando in tights and wild fur jacket at Paris Fashion  Week with Kanye West

You may also like ...