Header

Pas tragjedisë me nëndetësen, Netflix rikthen filmin “Titanic”

Filmi “Titanic” duket se do të rikthehet në Netflix më 1 korrik, jo shumë kohë pasi anija më e famshme në histori u rikthye në vemendjen e publikut për shkak të tragjedisë gjatë ekspeditës së nëndetëses Titan.

Pop Culture raporton se Netflix planifikon ta rikthejë filmin në shërbimin e transmetimit që në fillim të kësaj jave.

Filmi është aktualisht i disponueshëm për t’u transmetuar në Paramount+ dhe Amazon Prime. Lajmi i rikthimit të filmit në këto momente ka ngjallur një debat në internet. Domethënë, shumë besojnë se, duke pasur parasysh tragjedinë, është koha e papërshtatshme për ta kthyer filmin në servis.

Ata e quajnë Netflix-in “të pandjeshëm” dhe shkruajnë se kompania është e interesuar vetëm të fitojë para.

Netflix nuk ka komentuar ende, dhe është e paqartë nëse vendimi për të rikthyer filmin në shërbimin e transmetimit mund të jetë marrë më herët.

Interesi për filmin u rrit pasi nëndetësja Titan në pronësi të OceanGate shpërtheu gjatë një ekspedite me pesë persona, duke përfshirë edhe CEO të kompanisë.

Rritja në shërbimet e transmetimit u regjistrua edhe nga kënga 26-vjeçare, “My Heart Will Go On”, kolona zanore e filmit, kënduar nga Celine Dion në 1997.

You may also like ...