Header

Nuk është “Barbie” një film tjetër kaloi në vend të parë për fitimet marramendëse!

Barbie u cilësua si filmi i këtij viti, por duket se vendi i parë do t’i ikë më shpejt sesa e mendonim.

Bëhet fjalë për filmin “Gran Turismo”.

“Gran Turismo”, që është i bazuar në historinë e vërtetë të Jann Mardenborough, një adoleshent i fiksuar pas videolojës me të njëjtin emër i cili u bë pilot i vërtetë, është prodhuar me një buxhet për 60 milionë dollarësh.

Ky film ka arritur të mbledhë 17,3 milionë dollar në fundjavën e tij të parë, ndërkohë që “Barbie” kishte grumbulluar 17,1, ndërkohë që, duket se ky film, ku interpretojnë Orlando Bloom David Harbour dhe Archie Madekwe, do të jetë i pari sa i përket fitimeve totale në kinematë e gjithë botës.

You may also like ...