Header

Në 28 maj shfaqja ‘Notre Dame de Paris’ në stadiumin ‘Air Albania’

Muzikali i rekordeve Guinnees dhe shfaqja më e ndjekur në Europë ‘Notre Dame de Paris’ nga novela e shkrimtarit francez Victor Hygo për herë të parë do të jetë stadiumin Air Albania në 28 maj. Shfaqja do të vihet në skenë nga legjenda e muzikës italiane Riccardo Cocciante.

Kjo është publikuar nga kryeministri, Edi Rama me anë të një postimi në facebook, ku shkruan se shfaqja do të organizohet në stadiumin ‘Air Albania’ për publikun shqiptar dhe të gjithë vendeve të tjera të Ballkanit prej nga pritet të vijnë vizitorë.

You may also like ...