Header

Mesazhi i Metës: Statuja e Krishtit me flamujt e vendeve të prekura

“Statuja e Krishtit Shpëtimtar, monument emblematik i qytetit të Rio de Zhaneiro dhe i Brazilit, është ndriçuar me flamujt e vendeve të prekura nga pandemia globale e COVID19. Mes tyre është edhe flamuri shqiptar!”
Kështu thotë Presidenti Ilir Meta i cili e quan solidariteti botëror, frymëzues dhe shpresëdhënës.
Presidenti ka bërë apele vazhdimisht që të tregohet kujdes në këto ditë të prekjes nga virusi i rrezikshëm

You may also like ...