Header

Meghan Markle nënshkruan marrëveshjen e re profesionale si aktore

Meghan Markle nënshkroi një marrëveshje me një agjenci talentesh dhe do të jetë pjesë e ekipit të WME, ku do të ngrejë produksione filmike dhe televizive, ndërsa në të njëjtën kohë do të bashkëpunojë me marka të mëdha, biznese dhe projekte kreative. Meghan ka qenë edhe më parë aktore dhe ka luajtur në serialin e njohur ‘Suits’.

WME do të përfaqësojë gjithashtu Archewell , i cili përfshin arketipet e podcast-it të spotify të Meghan-it përmes të cilit Dukesha mbështet gratë, nënat dhe vajzat e reja.

Meghan Markle do të përfaqësohet nga Ari Emanuel, i cili gjithashtu ka përfaqësuar Oprah Winfrey, Martin Scorsese, Charlize Theron, Mark Wahlberg dhe Dwayne Johnson, ndërsa Dukesha e Sussex do të punojë gjithashtu me agjenten e vjetër Arena Williams, Jill Smoller dhe Brad Slater.

Harry dhe Meghan janë të përkushtuar ndaj Archwell dhe kanë dhuruar tashmë 3,096,319 dollarë për më shumë se 40 organizata.

Këto grante fokusohen në fusha kyçe si vaksinat, qendrat e trajtimit, zhvendosja e refugjatëve dhe ndërtimi i një bote më të mirë në internet

You may also like ...