Header

Mbani frymën, Enrique Iglesias dhe Ricky Martin do të performojnë në Tiranë

Ok, mbani frymën vajza pasi dy ikonat e muzikës do të vijnë në Shqipëri, më shpejt se sa mund ta kishit imagjinuar.

Më 30 qershor do të jetë Enrique Iglesias ai i cili do të “ngrejë peshën” Tiranën, ndërsa më 20 korrik, Ricky Marin do të performojë në sheshin “Skëndërbej”.

Ylli botëror i muzikës në kuadër të turit të tij “RICKY MARTIN SYMPHONIC”, ka vendosur që të bëjë një ndalesë të vogël edhe në Shqipëri. Ai do të përformojë në sheshin “Skëndërbej” dhe do të shqoërohet nga Orkestra Kombëtare e Tiranës dhe grupi i tij për të sjellë më të mirën e muzikës së tij.

You may also like ...