Header

Marina flet për të vetmen ndërhyrje që ka bërë, edhe pse ‘e di që njerëzit s’besojnë’

Në epokën e ndërhyrjeve estetike, ndonjëherë është e kuptueshme dyshimi që njerëzit kanë për pamjen e kujtdo që është bekuar nga fati apo gjenet. Thënë kjo, Marina Vjollca u shpreh se është e vetëdijshme që njerëzit nuk e besojnë kur thotë që nuk ka bërë asnjë ndërhyrje.

Marina Vjollca jep lajmin e bukur: Jam shumë shumë e lumtur sepse do....

E pyetur në Instagram “A ke bërë operacione plastike”, Marina u përgjigj:

“Asnjë! Dhe e di që s’besojnë. E vetmja ndërhyrje janë dhëmbët!”

Marina flet për të vetmen ndërhyrje që ka bërë,

Për të gjithë ju që nuk jeni fort mirë me kujtesën, ja disa foto të Marinës dikur:

Marina flet për të vetmen ndërhyrje që ka bërë,

 

You may also like ...