Header

Macaulay Culkin nderohet me një yll në Hollywood Walk of Fame!

Macaulay Culkin, i cili fitoi famë për herë të parë mbi 30 vjet më parë si fëmijë për rolin e tij kryesor si Kevin McCallister në filmat “Home Alone”, do të bëhet marrësi i një ylli në Hollywood Walk of Fame.

Grupi njoftoi nderimin e Culkin në një deklaratë për shtyp, duke zbuluar se ceremonia do të zhvillohej të premten, me Natasha Lyonne dhe nënën e Culkin’s Home Alone, Catherine O’Hara, të planifikuara për të folur.

Producentja e Hollywood Walk of Fame, Ana Martinez, tha, “Macaulay Culkin ka qenë një element kryesor në kulturën pop për dekada”, duke shtuar se “ai ka një trajektore të gjerë pune, por filmi i tij Home Alone është një nga më të dashurit në mbarë botën”.

“Sa emocionuese që Catherine O’Hara, e cila luajti nënën e Macaulay në film, po ribashkohet me djalin e saj të filmit dhe do të flasë në ceremoni!”, shtoi Martinez.

 

You may also like ...