Header

Kristen Stewart është gati të ketë një fëmijë me të fejuarën e saj

Kristen Stewart dhe e fejuara e saj, Dylann Meyer, janë gati të kenë një fëmijë, siç tregoi aktorja e “Twilight” në një podcast.

33-vjeçarja ka qenë e ftuar në “Not Skinny But Not Fat” dhe ka përmendur procesin e kriopruajtjes së vezëve, të cilin ajo dhe partnerja e saj e kanë ndjekur. “Ne kemi bërë gjëra të tilla si ngrirja e vezëve tona dhe gjëra të tilla. Pra, kur të duam, do të arrijmë ta marrim ”, tha ndër të tjera ajo.

Diku tjetër, Stewart tha: “Nuk e di se si do të jetë familja ime, por nuk ka mundësi që të mos kem fëmijë. Dhe gjithashtu, së shpejti në një moment do të them “Dua të kem një fëmijë”.

Së fundmi, sa i përket pjesës së shtatzënisë, aktorja theksoi se: “ Nuk kam frikë të mbetem shtatzënë. Nuk kam frikë të kem një fëmijë, por kam shumë frikë nga lindja.’

Njohja me njëra-tjetrën

Gjatë një paraqitjeje nga Kristen Stewart të hënën, më 18 mars, në “Drew Barrymore Show”, Drew Barrymore diskutoi se sa e rëndësishme mund të jetë koha në një marrëdhënie. Stewart ra dakord, duke treguar se ajo ishte takuar me Meyer vite përpara se të fillonin të takoheshin.

Marrëdhënia e tyre

Stewart dhe Meyer u bënë çift në gusht të 2019-ës, edhe pse për herë të parë u takuan në xhirimet e një filmi në vitin 2013. Në nëntor 2019, teksa shfaqej në ‘Howard Stern Show’, Stewart zbuloi se ajo kishte vetëm gjashtë vjet më vonë u takuan sërish në festën e ditëlindjes së një miku të përbashkët. Ajo tregoi gjithashtu se i kishte thënë ” Të dua ” vetëm dy javë pasi kishin nisur lidhjen, por edhe dëshirën e tyre për t’u martuar që në fillim.

Propozimi për martesë

Stewart shtoi se mezi priste t’i propozonte partneres së saj. Vetëm në nëntor 2021, gjatë një interviste tjetër në “Howard Stern”, Stewart zbuloi se Meyer i kishte propozuar asaj.

You may also like ...