Header

Kanye West paditet nga “Gap” për 2 milionë dollarë

The Gap po padit Kanye West për 2 milionë dollarë duke pretenduar se reperi ka bërë ndryshime të pamiratuara në një pronë me qira në Los Anxhelos.

Sipas dokumenteve gjyqësore të marra nga The Post, Gap paraqiti një kërkesë kundër West, dhe linjës së tij të veshjeve Yeezy në gjykatën e LA muajin e kaluar. Art City Center, kompania që pretendon se zotëron ndërtesën e dhënë me qira paditi gjigantin e veshjeve vitin e kaluar për “dëmtime” në pronë. Ndryshimet përfshinin instalimin e një tuneli në një pjesë; heqja e dritave të tavanit; ndërtimi i një muri; dhe prishja e tre tualeteve, sipas padisë.

Gap po kërkon që West të mbahet përgjegjës për çdo dëm që i detyrohet Art City, si dhe 2 milionë dollarë si dëmshpërblim për veten. nKompania i dha fund partneritetit me reperin “Stronger” vjeshtën e kaluar pasi ai bëri një sërë komentesh antisemite.

“Antisemitizmi, racizmi dhe urrejtja në çdo formë janë të pafalshme dhe nuk tolerohen në përputhje me vlerat tona”, tha Gap në një deklaratë në atë kohë. Por Kanye më vonë pretendoi se sipërmarrja dështoi sepse ai është një “mbret”. “Të gjithë e dinë se unë jam lideri, unë jam mbreti”, tha ai gjatë një paraqitjeje në CNBC. “Një mbret nuk mund të jetojë në kështjellën e dikujt tjetër. Një mbret duhet të bëjë kështjellën e tij.”

You may also like ...