Header

Jeff Bezos dhuron 10 miliardë $ për tokën

Themeluesi i Amazon Jeff Bezos, njoftoi se do të dhurojë 10 miliardë dollarë për të shpëtuar mjedisin. Lajmi vjen më pak se një muaji pasi Amazon kërcënoi të pushonte nga puna punonjësit që flisnin për rolin e kompanisë në përkeqësimin e krizës klimatike.

“Dua të punoj përkrah të tjerëve për të amplifikuar mënyrat që funksionojnë dhe për të gjetur mënyra të reja për të mposhtur impaktin shkatërrues që ka pasur ndryshimi i klimës në planetin që quajmë të gjithë shtëpi,” tha Bezos në një postim në Instagram.

You may also like ...