Header

Jane Fonda, 85 vjeç, thotë se dëshiron lidhje romantike me 20-vjeçarë!

Vetë është 85-vjeç, por kjo nuk e pengon yllin e Hollivudit Jane Fonda të ketë një dobësi për meshkujt në moshë të vogël.

“Më vjen turp ta them këtë, por nëse do të doja të kisha një të dashur tani, ai do të duhej të ishte 20 vjeç”, tha Aktorja fituese e Oskar në podcastin ‘Absolutely Not’.

Kur prezantuesja e pyeti për arsyen se pse preferno të ketë një të dashur në këtë moshë ajo u përgjigj se nuk i pëlqejnë rrudhat tek një mashkull.

Kjo deklaratë e aktores u prit me reagime të ndryshme në internet, një pjesë e konsiderusheme e të cilave dilte kundër aktores.

Fonda, është martuar dhe divorcuar tre here gjatë jetës së saj. Ajo u martua për herë të parë me regjisorin francez Roger Vadim nga viti 1965 deri në 1973, dhe mirëpritën një vajzë në vitin 1968. Më pas, ajo u martua me politikanin Tom Hayden në 1973 me të cilin u bë nënë e një djali.

Martesa e fundit e Fonda ishte me themeluesin e CNN, Ted Turner e cila zgjati nga viti 1991 deri në 2001.

You may also like ...