Header

Ja pse Bad Bunny dhe Kendall Jenner e mbajnë lidhjen e tyre private

Benito Martinez Ocasio, i njohur si Bad Bunny, pranoi se e vlerëson privatësinë e marrëdhënies së tij me Kendall Jenner.

Në një intervistë për Vanity Fair, Bad Bunny tregoi se si është të jesh në lidhje me Jenner dhe spekulimet e vazhdueshme mediatike që vijnë me të.

“Ata nuk e dinë se si ndihemi, nuk e dinë se si jetojmë, nuk dinë asgjë dhe unë me të vërtetë nuk dua që ta dinë,” tha Bad Bunny në kopertinën e tij të tetorit 2023.

“Unë nuk jam vërtet i interesuar të sqaroj, sepse nuk kam asnjë angazhim për t’i asgjë askujt.”

Sidoqoftë, muzikanti vuri në dukje se statusi i marrëdhënies së tij aktuale është “i qartë” me miqtë, familjen dhe të dashurit e tij.

Pas muajsh spekulimesh, Bad Bunny dhe Jenner, të cilët u lidhën për herë të parë në shkurt kur u fotografuan në Beverly Hills, konfirmuan lidhjen e tyre duke u shfaqur publikisht gjatë një koncerti të August Drake.

Javë më vonë, përdoruesit e rrjetit vunë re se Bad Bunny kishte veshur gjerdanin e Jenner-it me varëse “K” që ajo mbante gjatë xhirimit të “The Kardashians”.

You may also like ...