Header

I ftuar special në Sanremo, John Travolta merr shifrën marramendëse

Më datë  6 shkurt, Sanremo ka hapur dyert për vitin 2024. Në mbrëmjen e dytë të Festivalit i ftuar special ishte aktori i famshëm amerikan, John Travolta, i cili dhuroi nota humori në skenë duke interpretuar një nga rolet ikonike të “Ballo del Qua Qua”.

Sigurisht që pjesëmarrja e tij kushtoi por askush nuk e priste që çmimi i ofruar nga ‘Rai’ të ishte kaq “i kripur”. Mediat italiane raportojnë se Travolta mori 200 mijë euro për shfaqjen e vogël që nuk zgjati më shumë se 15 minuta.

Shifra, sipas burimeve italiane, nuk përfshin shpenzimet e udhëtimit, pasi aktori arriti në Nice me avionin e tij privat.

Por ka një rast tjetër që ka të bëjë me John Travoltën dhe ka të bëjë me këpucët e U-Power, kompania me qendër në Monza (e cila në fakt i jep emrin stadiumit të skuadrës së Gallianit në Serinë A).

Duket se për veshjen e atleteve të bardha, të inkuadruara vazhdimisht nga drejtorët e Rai-t është paguar një milion euro nga e njëjta kompani. Gjë që do të përbënte një rast të ri reklamimi të fshehtë që prezantuesi i Festivalit, Amadeus ishte përpjekur aq shumë ta shmangte.

U-Power ka mohuar kategorikisht të jetë palë në marrëveshjen mes John Travolta dhe RAI.

“Për sa i përket pjesëmarrjes së John Travolta-s në Festivalin e Sanremos – lexojmë në një shënim nga kompania Paruzzano – U-Power saktëson se aktori, siç dihet, ka qenë dëshmitar për kompaninë që nga vera e vitit 2023. Pjesëmarrja në Festivali i Sanremos është rezultat i një marrëveshjeje midis Rait dhe aktorit, në të cilën U-Power nuk është në asnjë mënyrë palë. Për sa i përket përmbajtjes së shfaqjes, ato janë çështje e kompetencës ekskluzive të drejtimit artistik të festivalit të Sanremos”, përfundon shënimi.

John Travolta, pubblicità occulta a Sanremo? «Pagato un milione per  indossare le scarpe»
John Travolta's bizarre duck-dance stuns Sanremo crowd and gets pulled from  Italian TV | Euronews

You may also like ...