Header

Harry dhe Meghan të gatshëm të bëjnë ndryshimin e madh, duan të marrin mbiemrin e Dianës

Harry dhe Meghan janë gjithmonë dhe më shumë larg familjes mbretërore, madje kanë arritur deri atje sa të ndërrojnë mbiemrin. Duka dhe dukesha e Sussex dëshirojnë që të marrin mbiemrin Spencer si Lady Diana.

Duket se ata kanë diskutuar tashmë lëvizjet e tyre me autoritetet britanike, sipas asaj që u tha në një intervistë nga vëzhguesi mbretëror britanik, Tom Bower.

Një riemërtim i vërtetë për të cilin Harry dhe Meghan po përgatiten, pas bujës së shkaktuar nga Spare (autobiografia e princit e publikuar në janar) dhe ndjekjes së supozuar që i është bërë në rrugët e New York-ut.
Qëndrimi i tyre është i qartë: të distancohen sa më shumë nga familja mbretërore dhe të lidhen sa më shumë me imazhin e Lady Dianës, princeshës që vdiq tragjikisht 25 vjet më parë.

Duke u konsideruar si Zonja e re Diana ka qenë gjithmonë qëllimi kryesor i Meghan Markle”, tha Tom Bower.

“Diana ka qenë gjithmonë pasioni i saj përveçse është një obsesion për Harry-n. Dhe duke pasur parasysh heshtjen e kohëve të fundit në Montecito, është e qartë se Sussex-ët po përgatiten për diçka të madhe,” shtoi ai.

You may also like ...