Header

Daddy Yankee tërhiqet nga muzika, arsyen nuk do e besoni

Këngëtari i njohur, Daddy Yankee është tërhequr zyrtarisht nga reggaeton-i dhe muzika në përgjithësi.

Ai njoftoi se nga tani e tutje do t’i përkushtohet besimit të tij fetar.

Artisti 46-vjeçar e bëri njoftimin surprizë në një fjalim të gjatë pas performancës finale të hitit të tij global “Gasolina”:

“Njerëzit e mi, kjo ditë për mua është dita më e rëndësishme e jetës sime. Dhe dua ta ndaj me ju, sepse të jetosh një jetë të suksesshme nuk është njësoj si të jetosh një jetë me qëllim.”, shprehet artisti.

You may also like ...