Header

Çmenduria e rradhës nga Louis Vuitton, altoparlant për vetëm 2950 euro

Louis Vuitton rinovon siluetën e altoparlantit Horizon Light Up dhe e mbulon atë me luks. Altoparlanti me një pamje aliene dhe futuriste të maisonit francez është i mbuluar me një ton argjendi, duke fokusuar në qendër të vëmendjes kodet e rafinuara dhe ekskluzive të Louis Vuitton. Linja Horizon mburret me një sërë altoparlantësh, orë inteligjente dhe kufje të cilësisë më të lartë, dhe një nga pjesët më të kërkuara të koleksionit është padyshim altoparlanti në formë disku fluturues që debutoi në vitin 2021 dhe i cili tani është kthyer në një të ri. version shumë i ndritshëm.

Altoparlanti i ri Horizon Light Up i Louis Vuitton kushton 2950 euro (500 euro më shumë se modeli origjinal i lançimit) dhe ofron një shpërndarës çeliku inox të mbuluar me një motiv monogram kromi. Shkronjat me ngjyra që përbëjnë emrin e markës dallohen rreth subwooferit, ndërsa një dritë në pjesën e sipërme pulson ndërsa muzika ndryshon. Motivet klasike të lules Louis Vuitton, të rregulluara rreth diskut të sipërm, sinkronizohen gjithashtu me tingullin, duke ofruar një shfaqje shumëngjyrëshe të dritës. Altoparlanti vjen i shoqëruar nga një rrip lëkure, ndërsa këmbët prej gome e lejojnë atë të vendoset anash ose drejt në një bankë, duke ndryshuar kështu emetimin e tingujve.

Altoparlanti Horizon Light Up mishëron estetikën inovative të markës franceze dhe pasqyron personalitetin e drejtorit krijues Nicolas Ghesquière, i cili nuk e ka fshehur qasjen e tij avangarde vitet e fundit. Altoparlanti është i disponueshëm në tregtinë elektronike të Louis Vuitton.

You may also like ...