Header

Cher i mohohet kujdestaria për djalin e saj 47-vjeçar!

Përpjekja e Cher për të vendosur djalin e saj Elijah Blue Allman nën një kujdestari të përkohshme emergjente është mohuar për herë të dytë.

Të hënën, gjyqtarja e Gjykatës së Lartë të Los Angelosit, Jessica A. Uzcategui, mohoi mocionin e fundit të fitueses së çmimit Grammy që Allman, 47 vjeç, të vendosej në një konservator, sipas Avi Levy, një nga avokatët e Allman.

Allman doli në gjykatë me ekipin e tij ligjor dhe gruan e tij,Marieangela King, ndërsa aktorja u shfaq në distancë. Gjykatësi vendosi kundër urdhrit të propozuar të Cher-it, sepse Allman dëshmoi se “ai ka menaxhuar financat e tij”, “ka një apartament” dhe “nuk konsumon drogë” pasi ka dorëzuar “disa teste”.

“Vendimi i Gjykatës këtë mëngjes përfaqëson një triumf të rëndësishëm për lirinë personale dhe autonominë ligjore të zotit Allman. Ne, në Cage & Miles, jemi të kënaqur me vendimin e Gjykatës për të refuzuar peticionin e përkohshëm të Cher-it për kujdestari”, tha Levy në një deklaratë sipas USA Today.

“Vendimi i Gjykatës nënvizon parimin se ruajtja është një masë e fundit, jo një mjet që duhet përdorur lehtë”, vazhdoi Levy. “Siç vuri në dukje Gjykata, nuk kishte prova të mjaftueshme të paraqitura nga Cher për të vërtetuar se ekziston një emergjencë për një kujdestari të përkohshme”.

Kërkesa u refuzua më parë në fillim të këtij muaji pasi Allman dhe avokatët e tij pretenduan se nuk kishin kohë të mjaftueshme për të shqyrtuar të gjitha dokumentet e përfshira në këtë rast

You may also like ...