Header

“Burri që qan” verbohet duke u përpjekur të hyjë në librin “Guinness”

Tembu Ebere, një shtetas nigerian humbi një pjesë të shikimit të tij teksa u përpoq të qante pa pushim për një javë të tërë me qëllim që të thyente rekordin botëror Guinness.

Një person i panjohur tha se Ebere kishte dhimbje koke, në fytyrë dhe sy të fryrë përpara se të verbohej pjesërisht për 45 minuta.

“Më duhej të zvogëloja vajtimin tim”, tha Ebere, duke shtuar se ishte i vendosur të plotësonte këtë sfidë edhe pse nuk do të llogaritej pasi nuk kishte aplikuar në Guinness.

You may also like ...