Header

Bashkëshorti i Britney Spears konfirmon divorcin: I uroj gjithmonë më të mirat

Bashkëshorti i Britney Spears, Sam Asghari, ka konfirmuar  lajmin se do të divorcohen pas 14 muajsh martesë.

Në një postim në Instagram, ai tha: “Pas 6 vitesh dashuri dhe përkushtim ndaj njëri-tjetrit, unë dhe gruaja ime kemi vendosur t’i japim fund rrugëtimit tonë së bashku. Ne do të mbajmë dashurinë dhe respektin që kemi për njëri-tjetrin dhe i uroj asaj gjithmonë më të mirat.Të kërkosh privatësi duket qesharake, kështu që unë thjesht do të kërkoj që të gjithë përfshirë mediat të jenë të sjellshëm dhe të zhytur në mendime.

Një peticion divorci i paraqitur të mërkurën dhe i parë nga BBC News përmendi “dallimet e papajtueshme” midis Asghari, 29 vjeç dhe Spears, 41 vjeç.

Burime për “TMZ” zbulojnë se ai ankohej vazhdimisht për përplasje fizike me të gjatë 7 viteve të tyre së bashku. Burimet shtojnë se rastet kanë qenë të shpeshta ku është dashur të ndërhyjë edhe sigurimi, por në një prej tyre ky i fundit nuk ndodhej pranë çiftit.

You may also like ...