Header

BAFTA Awards 2024: Lista e plotë e fituesve!

Ceremonia e BAFTA Awards 2024 u mbajt këtë të diel, dhe u nderuan filmat dhe aktorët më të mirë të vitit të kaluar. Ceremonia e mbushur me yje, e organizuar nga, David Tennant, u mbajt në Royal Festival Hall në Southbank Centre të Londrës.

Të pranishëm në ceremoninë ishin aktorët e Hollivudit, duke përfshirë Emma Stone, Margot Robbie dhe Ryan Gosling.

Shikoni listën e plotë të fituesve më poshtë:

Best Film

Oppenheimer

 

Outstanding British Film

The Zone of Interest

 

Leading Actress

Emma Stone – Poor Things

 

Leading Actor

Cillian Murphy – Oppenheimer

 

Supporting Actress

Da’Vine Joy Randolph – The Holdovers

 

Supporting Actor

Robert Downey Jr – Oppenheimer

 

Director

Oppenheimer – Christopher Nolan

 

Outstanding Debut by a British Writer, Director or Producer

Earth Mama

 

Film Not in the English Language

The Zone of Interest

 

Documentary

20 Days In Mariupol

 

Animated Film

The Boy and the Heron

 

Original Screenplay

Anatomy of a Fall

 

Adapted Screenplay

American Fiction

 

Casting

The Holdovers

 

Cinematography

Oppenheimer

 

Costume Design

Poor Things

 

Editing

Oppenheimer

 

Production Design

Poor Things

 

Make-Up and Hair

Poor Things

 

Sound

The Zone of Interest

 

Special Visual Effects

Poor Things

 

British Short Film

Jellyfish and Lobster

 

British Short Animation

Crab Day

You may also like ...