Header

Shtatzënë për herë të dytë? Përgjigjet Klea Huta

Ditën e dasmës Klea Huta publikoi këngën me titull “4” një dedikim për dashurinë e saj dhe Elgit Dodës.

Por, kjo ka ngjallur edhe aludime se ajo mund të jetë shtatzënë dhe së shpejti familja e tyre mund të shtohet me një tjetër anëtar. Gjë që është hedhur poshtë nga vetë Klea.

Në një bashkëbisedim virtual në Instagram, dikush e pyeti: “A je shtatzënë”, dhe ajo sqaroi një herë e mirë cdo gjë.

Klea tregoi se titulli “4” është data e dasmës si dhe në të njëjtë kohë edhe ditëlindja e Krid.

You may also like ...