Header

Shkon në 12 numri i rasteve të infektuar në Elbasan,

Shkon në 12 numri i rasteve të infektuar me Covid-19 në qytetin e Elbasanit.

Pas testit në ISHP ka rezultuar pozitiv bashkëshortja e 46-vjeçarit, e cili u konfirmua si i prekur një ditë më parë.

Nga 12 tamponët e marrë nga familja e tij dhe kontaktet e ngushta, vetëm bashkëshortja 40 vjeç ka rezultuar pozitive.

You may also like ...