Header

Shkoi me “këmbët e tij” në burg, publikohet fotoja e arrestimit të Donald Trump

Kjo është fotografia zyrtare e arrestimit nga policia të ish-Presidentit amerikan Donald Trump si person i dyshuar.

Una foto para la Historia: Donald Trump, fichado en la cárcel de Atlanta  por su intento de robar las elecciones de 2020 | Internacional

Mbrëmjen e të enjtes, Trumpit iu komunikua arresti për një sërë akuzash që kanë të bëjnë me përpjekjet e ish-Presidentit për të përmbysur rezultatin zgjedhor të vitit 2020 në shtetin e Georgia në SHBA.

Donald Trump është dorëzuar në Gjeorgji me akuzën e komplotit për të përmbysur rezultatet e zgjedhjeve të shtetit të vitit 2020, në një arrestim që pa të shtënat e para të një ish-presidenti amerikan.

Trump duhej të paguante një garanci prej 200,000 dollarësh (160,000 £) për t’u liruar nga burgu i Atlantës, ndërsa ai pret gjykimin.

Më pas ai e përshkroi rastin si “një travesti të drejtësisë”.

Ishte arrestimi i tij i katërt në pesë muaj në një çështje penale, por kjo ishte fotografia e tij e parë e prenotimit nga policia.
Trump më vonë postoi në X, i njohur më parë si Twitter, për herë të parë që nga janari 2021.

Ai ndau adresën e faqes së tij të interntit dhe fotografinë me një mbishkrim me shkronja të mëdha: “Ndërhyrje në zgjedhje. Mos u dorëzo kurrë!”

Ai i bashkohet radhëve të figurave publike amerikane që kanë pasur foto të rezervimit të arrestimeve, duke përfshirë Elvis, Frank Sinatra, Al Capone dhe Dr Martin Luther King Jr.

Trump argumenton se rastet kundër tij janë të motivuara politikisht sepse ai po udhëheq garën republikane për të sfiduar Presidentin Joe Biden, një demokrat, në zgjedhjet presidenciale të vitit të ardhshëm.

You may also like ...