Header

Selena Gomez flet për shëndetin e saj mendor: “Kishte njerëz që kujdeseshin për mua më shumë se unë”

Selena Gomez foli për veten dhe iu referua deklaratave që ka bërë në të kaluarën, duke shpjeguar se ishte shumë mizore.

Ylli i Disney Channel foli në SXSW dhe fillimisht tha: “Më mërzit të dëgjoj gjërat që thosha për veten time në fillim të karrierës sime. Më mërzit. Unë mendoj se të gjithë mund të lidhen me atë ndjesi. Është e rëndësishme të flisni me veten me mirësi. Por nuk mendoj se e kuptova këtë në fillim”.

Ajo më pas shpjegoi se vetëm kur filloi të merrej me shëndetin e saj mendor kuptoi se sa e vështirë ishte me veten.“Kishte njerëz që kujdeseshin për mua më shumë se unë për veten time dhe donin që unë të bëja gjëra për të cilat nuk isha gati. Isha në fundin tim. Doja të bëja gjërat në kohën që do të zgjidhja”.

Selena gjithashtu pranoi se “nuk mund ta detyrosh dikë” të marrë trajtim nëse nuk është gati ta bëjë vetë.

“U deshën disa përpjekje, por më pëlqen të mendoj dhe shpresoj se tani jam në një vend shumë më të mirë”, përfundoi artistja.

You may also like ...