Header

Sa fiton çdo vit Mariah Carey nga kënga “All I Want for Christmas Is You”

Pak gjëra paralajmërojnë sezonin e festave më shumë se hiti i Mariah Carey- t ‘All I Want for Christmas Is You’. Kënga ‘All I Want for Christmas Is You’ është bërë sinonim i festave të Krishtlindjeve dhe është e vështirë të shkosh diku këtë periudhë të vitit pa e dëgjuar.

Për Mariah Carey, kjo këngë është një dhuratë që vazhdon të pëlqehet. Billboard vlerëson se këngëtarja fitoi 1.86 milionë dollarë nga kënga vitin e kaluar, ndërsa sipas një studimi të vitit 2016 nga The Economist, Carey fiton mesatarisht 2.5 milionë dollarë honorare çdo vit. Kënga, e lëshuar në vitin 1994, mund të tejkalojë 100 milionë dollarë fitime totale në vitin 2023, sipas një raporti nga Associated Press.

Kënga arriti një miliard transmetime në Spotify në dhjetor 2021 dhe ka qenë # 1 në Billboard’s Hot 100 për katër vitet e fundit me radhë. Carey ka fituar miliona dollarë gjatë viteve falë karrierës së saj të suksesshme muzikore, turneve dhe përkrahjeve, dhe këngëtarja ka një vlerë neto prej 350 milionë dollarësh, sipas Celebrity Net Worth.

Gjithçka që dua për Krishtlindje është që të vendosësh tre rekorde botërore Guinness në 2019, duke përfshirë titullin e këngës më të transmetuar në Spotify në 24 orë. Në një ditë të dhjetorit 2018, u transmetua më shumë se 10.8 milionë herë dhe theu sërish rekordin në vitin 2022 me 21.3 milionë transmetime.

You may also like ...