Header

Reperi shqiptar Elinel bëhet baba për herë të dytë

Reperi Elinel është bërë baba për herë të dytë. Ditën e kaluar, ai postoi një imazh me vajzën e porsalindur, të cilën e ka pagëzuar me emrin Sia.
“Sia. Jam i bekuar”, shkruan Elinel i cili është baba edhe i një vajze 4 vjeçe.
Prej kohësh, Elinel dhe Klementina shijojnë historinë e dashurisë.
Por lajmin e ëmbël e mbajtën të fshehur për 9 muaj dhe lindja e Sias ishte një surprizë e madhe për të gjithë.

You may also like ...